(pulpa porc, carnati porc si piept de porc rumenite la tigaie stinse cu suc de rosii aromatizat cu usturoi si servite cu telemea de vaca, ou ochi, mamaliguta si muraturi).
(pastrama oaie si cârnaciori perpelite pe gratar, costita de porc rumenita la cuptor, telemea oaie si servite cu cartofi boieresti, mamaliguta si muraturi).
(sfert de rata confiata servita cu varza calita si mamaliguta).
(muschi de vita, muschi de porc si pulpe de pui trase la tigaie cu ardei iute, ceapa, usturoi si rosii).
muschiulet afumat, kaizer, sunca, chiftelute, branza de vaca*, branza de burduf*, babic, zacusca, fasole batuta, masline, rosie, castraveti, ardei.
Carnati afumati, ceafa de porc, ficatiei in bacon, ciocanele de pui, cascaval pane*, ciuperci pane*, dovlecel pane*, cartofii boieresti.
ciolan porc, varza/fasole,ceapa,suc de rosii,morcov,ulei.
ciolan porc, varza/fasole,ceapa,suc de rosii,morcov,ulei.